Urnen

Maak uw herinneringen tastbaar

"van glazen urn tot hartendoosje"

Ik zal je nooit vergeten: 

Elk afscheid is het begin van een herinnering. Een herinnering aan een dierbaar persoon en aan de mooie en bijzondere momenten die u samen met hem of haar hebt beleefd. 

Na de crematie kan de as in veel verschillende soorten urnen worden bewaard. De keus voor een urn is met name afhankelijk van de plaats die de urn krijgt. In een urnengraf, urnengalerij (columbarium), urnentuin of thuis. 

Veel keus in vormen en materialen : Keramiek - Glas - Metaal - Bio - Marmer - Vlinders

Iedereen draagt zijn eigen herinneringen in zich mee. Maar misschien wilt u ook graag een tastbare herinnering aan een dierbare of een dierbaar moment. Iets dat u altijd bij u kunt dragen of thuis kunt neerzetten. Zoals een sculptuur of sierurn.

Nagedachtenisvormen : Ook als u heeft gekozen voor verstrooiing, kunt u een deel van de as achterhouden om bijvoorbeeld in een mini-urn of as sieraad te bewaren.

Opdelen van de as.

Bent u met meerdere nabestaanden en hebben sommigen van u de wens om zelf een deel van de as te bewaren. Dat is mogelijk. Zo kunnen meerdere nabestaanden een beetje as bewaren, in een medaillon of in een kleine urn. Dit betekend ook dat een gedeelte van de as kan worden bewaard en een ander gedeelte kan worden verstrooid.

Meer informatie ?

Wilt u meer informatie - advies over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op 0495-543521                  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

U kunt op ons rekenen.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.