Welkom op de website van uitvaartverzorging Strijbos

Op deze site willen wij u nader kennis laten maken met de dienstverlening van uitvaartverzorging Strijbos. Afscheid nemen is heel moeilijk en iets heel persoonlijks.  De een regelt het liefste zoveel mogelijk zelf, de ander vindt het juist fijn als wij veel denk-en regelwerk overnemen. Hoe het ook zij, wij geven u de rust en de ruimte die nodig is omweloverwogen een beslissing te nemen in een moeilijke tijd. 

Persoonlijk gesprek. 

 

In een persoonlijk gesprek met u, eventueel met uw dierbare, kunnen wij uw wensen omtrent uw afscheid alvast inventariseren.

 

We merken dat steeds meer mensen dit op prijs stellen. Het vooraf op papier zetten (zie wilsbeschikking) van uw wensen kan rust brengen; de rust en de duidelijkheid dat alles geregeld is, ook voor uw nabestaanden. We informeren u over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van de uitvaartzorg. Bovendien bent u dan ook op de hoogte van de uitvaartkosten in uw situatie. Dit is afhankelijk van uw wensen.

 

Meer informatie ?

 

Wilt u meer informatie - advies of een persoonlijk gesprek neem gerust contact met ons op tel : 0495 -  543521

of per e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Postbus 524, 6000 AM Weert.

 

Als het om vertrouwen en eerbied gaat, staan wij voor een persoonlijke begeleiding, en een stijlvolle uitvaart.

 

U kunt op ons rekenen.

 

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

 

  Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, dan bestaat toch de  mogelijkheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen.

 

Wist u ?

 

Wanneer de grafrechten zijn verlopen, bestaat de mogelijkheid om uw dierbaren te laten opgraven en cremeren en een rustig plekje te geven in uw eigen omgeving (thuis).