Welkom op de website van uitvaartverzorging Strijbos

                         * Bel eerst uw (huis) arts

               Bel voor een overlijden 0495 - 543521

                        24 uur per dag, 7 dagen in de week

Op deze site willen wij u nader kennis laten maken met de dienstverlening van uitvaartverzorging Strijbos. Afscheid nemen is heel moeilijk en iets heel persoonlijks.  De een regelt het liefste zoveel mogelijk zelf, de ander vindt het juist fijn als wij veel denk-en regelwerk overnemen. Hoe het ook zij, wij geven u de rust en de ruimte die nodig is omweloverwogen een beslissing te nemen in een moeilijke tijd. 

Persoonlijk gesprek. 

 

In een persoonlijk gesprek met u, eventueel met uw dierbare, kunnen wij uw wensen omtrent uw afscheid alvast inventariseren. We merken dat steeds meer mensen dit op prijs stellen.

 

Uitvaart vooraf regelen

 

Het vooraf regelen van een uitvaart geeft rust voor uzelf en uw nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u in de laatste levensfase zit, maar ook wanneer u nu al de wensen voor uw uitvaart op de langere termijn bij ons wilt vastleggen. Zo bent u ervan verzekerd dat de uitvaart volgens uw wensen verloopt en ontziet u uw nabestaande in het regelen van uw uitvaart.

 

Uw eigen begrafenis regelen

 

Vooraf uw begrafenis regelen lijkt misschien wat cru, maar het kan veel rust bieden voor uzelf en uw nabestaanden. Bij uitvaartverzorging Strijbos kunt u al uw wensen voor uw begrafenis bespreken. Wij kijken samen met u naar alle uitvaartmogelijkheden en leggen uw gewenste uitvaart vast. Zo kunt u zaken als de locatie van de uitvaart, het programma van de dienst en de muziek die tijdens het afscheid wordt gedraaid vooraf bepalen.  

 

Rust voor nabestaanden

 

Het regelen van uw eigen begrafenis kan een enorme steun voor uw nabestaanden zijn. In een tijd van verdriet worden zij niet belast met het maken van lastige keuzes. Uw nabestaanden weten dat de uitvaart precies naar uw wens verloopt. Dit kan hen veel troost bieden. Daarnaast geeft het uzelf veel rust wanneer u weet dat uw nabestaanden  zich geen zorgen hoeven te maken over her regelen van uw uitvaart.

    

Uitvaartwensen bespreken

 

Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw uitvaartwensen met ons bespreken. Ook wanneer u geen naderend afscheid verwacht. Vanzelfsprekend geven wij u graag inzicht in de kosten.

 

Meer informatie ?

 

Wilt u meer informatie - advies of een persoonlijk gesprek neem gerust contact met ons op tel : 0495 -  54 35 21

of per e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Postbus 524, 6000 AM Weert.

 

Als het om vertrouwen en eerbied gaat, staan wij voor een persoonlijke begeleiding, en een stijlvolle uitvaart.

 

U kunt op ons rekenen.

 

                            Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

 

Let op ! U bent niet verplicht uw uitvaart te laten verzorgen door de maatschappij                 waar u uw uitvaartverzekering heeft lopen.

 

  Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, dan bestaat toch de  mogelijkheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen.

 

Wist u ?

 

Wanneer de grafrechten zijn verlopen, bestaat de mogelijkheid om uw dierbaren te laten opgraven en cremeren en een rustig plekje te geven in uw eigen omgeving (thuis).